Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βελτιώσεις στην ποιότητα του Xbox Cloud Gaming υπόσχεται το Clarity Boost feature

*
Μέσω του νέου, Clarity Boost feature, η Microsoft υπόσχεται να βελτιώσει την ποιότητα του Xbox Cloud Gaming (xCloud). Όμως το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο μόνο στον Edge browser της εταιρείας.

Με βελτιώσεις στο scaling που πραγματοποιούνται στην πλευρά του client αναβαθμίζεται η ποιότητα του video stream. Αυτό σημαίνει πως η επιπλέον επεξεργασία πραγματοποιείται στο hardware του χρήστη. Όσοι έχουν δοκιμάσει το χαρακτηριστικό αναφέρουν ότι η διαφορά είναι εμφανής, μειώνεται αισθητά η θολούρα και τονίζονται οι λεπτομέρειες του περιβάλλοντος. Η ενεργοποίηση του Clarity Boost είναι προαιρετική και πρόσβαση σε αυτή έχουν μόνο όσοι έχουν κατεβάσει το Microsoft Edge Canary, μια πειραματική έκδοση του συγκεκριμένου browser όπου γίνονται δοκιμές για όλα τα νέα χαρακτηριστικά, πριν γίνουν διαθέσιμα για όλους τους χρήστες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*